The pre-loved markt

The pre-loved markt

Stap binnen in de wereld vol pre-loved parels en vintage vondsten op The pre-loved markt! Op zondag 14 juli verwelkomen we jou bij Broedplaats Oogst in Hengelo.
Laat je verrassen door de diversiteit aan items die een nieuw leven wachten.
En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op The Pre-Loved Markt bij Broedplaats Oogst. Tot ziens op 14 juli!

Meedoen als standhouder? Meld je hier aan

Drie feitjes over The pre-loved markt

Op Oogst gaan de BBQ’s aan en jij bent vrij om je eigen eten mee te nemen en lekker te grillen. Geniet van een gezellige sfeer, goed gezelschap en heerlijk eten.

Iedereen is welkom, inclusief je trouwe viervoeter! Geniet samen van de levendige sfeer en laat je hond lekker rondsnuffelen terwijl jij geniet van de creatieve vibes.

Op een steenworp afstand van het station. Met een bushalte langs de deur en voldoende parkeergelegenheid en fietsenstallingen, is het gemakkelijk bereikbaar.

Broedplaats Oogst in Hengelo is dé creatieve hotspot waar kunstenaars, ondernemers en gemeenschapsleden samenkomen om te creëren, te leren en te bloeien. Gelegen in het hart van de stad, biedt Oogst een inspirerende ruimte voor diverse artistieke disciplines, van schilderkunst tot ambachtelijk werk. Met een levendige gemeenschap en een gevarieerd programma van evenementen en workshops, is Oogst de plek waar creativiteit tot leven komt. Kom langs en ontdek de bruisende energie van Broedplaats Oogst in Hengelo!

Voor de laatste updates check snel insta of tiktok!